Reol til børneværelset

By |Published On: 31. juli 2021|Categories: Inde|

Siden vi nyindrettede legeværelset i januar, har jeg ærgret mig lidt over at vi ikke lige fik købt en ekstra reol fra Wood If, hvor vi jo købte to reoler og et bord til værelset. Noget af legetøjet kom nemlig i en gammel kommode vi havde. Men legetøj, der ikke kan ses, bliver ikke rigtig leget med.

Derfor var det ret oplagt, da Wood If, tilbød at vi kunne få lov til at prøve et af deres møbler – og ikke mindst beholde det. Valget faldt ret hurtigt på skænken Bob. der har flere rum, så legetøjet ikke bliver blandet sammen, og som ikke er højere, end at Villy kan overskue det hele.

Skænken Bob fra Wood If

Wood If møbler

Jeg er ret hurtigt blevet meget begejstret for Wood Ifs møbler. Især deres design, der er så simpelt, rent og nordisk – at det udgør en god baggrund til det, lad os nu bare være ærlige, rod – som legetøj laver. Vores drengs legetøj er i hvert fald i tusinde forskellige farver – og når der først er blevet leget med det, så står det bare ikke lige så pænt og nydeligt, som sidst mor ryddede op i det.

Møblerne er lavet i birketræs krydsfiner, som fremstår ubehandlet – vores bord har allerede fået nogle blyants og tusch streger, men jeg tager det ikke så tungt, da jeg forventer at en let slibning nok vil kunne klare det meste. Ellers kan man jo give det en klar lak, som gør det mere modstandsdygtigt.

Træet der bliver brugt til møblerne er FSC mærket og der bliver tænkt over reduktion af CO2 i transporten. Så alt i alt nogle ret bæredygtige møbler – og som ubehandlet træ, vil de – den dag de ikke kan/skal bruges mere, kunne udnyttes til andre formål.

Samling af møblerne

En anden fordel ved Wood If møblerne er, at der ikke er en eneste skrue, dyvel eller sted der skal limes. Alt samles med et kliksystem, som er skåret ud i træet.

Med til møblerne, er en ret overskuelig samlevejledning, selvom jeg i denne omgang fik den på tysk – gik det ganske smertefrit. Der er nemlig ret gode billeder af, hvilke dele af møblet, der har hvilken benævnelse.

Selv med “hjælp” fra Villy, tog det mig vitterligt ikke mere end 10 minutter fra kassen var åbnet, til reolen stod på sin nye plads.

Skænken Bob

Vi valgte skænken Bob, fordi den har lige den funktion vi mangler i værelset – plads til opbevaring, med et godt overblik over hvad der er deri – modsat i skuffer eller kasser og lignende.

Vi er for alvor også begyndt at skulle finde plads til brætspil, og så er skænken endnu mere relevant, fordi de kan stables ret godt derinde, samtidig med at man kan se hvad man har.

Som en ekstra bonus, er der også lidt plads under reolen, hvilket gør, at den knap så kønne voksdug der kommer frem når der skal males eller leges med modellervoks, kan gemmes helt af vejen, men stadig være nem at finde frem når den skal bruges.

Vi er så glade for den nye reol – og den er, allerede, fyldt væsentlig mere op end på billedet herover. Det har selvfølgelig været rart at kunne modtage reolen i gave, men jeg kan med, helt ro i maven sige – at jeg nok havde endt med at købe den alligevel.

Reklame da reolen er modtaget i gave

Leave A Comment